Image

Om kliniken

Nära torget i centrala Varberg hittar du Rex Dental. I det vackra Adamssonska huset har det bedrivits tandvård i över 50 år. Här arbetar erfarna tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som kan erbjuda allt som har med din munhälsa att göra. Vi gör allt från den årliga undersökningen till tandblekning och implantatbehandling. Vi kan också utföra behandling under lustgas till patienter som är rädda eller har besvär med kväljningar.

Vi strävar efter att vara det bästa valet för tandvård i Varberg. Som patient hos Rex Dental kan du förvänta dig ett personligt bemötande och tandvård av hög kvalitet.

Lustgas
Vi kan nu som enda privata tandläkarmottagning i Varberg erbjuda behandling under lustgas. Lustgas är ett välbeprövat avslappnande medel som gör att du känner dig lugnare och tryggare under behandlingen. Detta används framförallt till patienter som är tandvårdsrädda eller har besvär med kväljningar.

Praktikertjänst
Praktikertjänst är en av Sveriges största vårdgivare med både de nöjdaste patienterna och medarbetarna. Vi är kooperativt ägda och styrda av 1200 ledande praktiker, varav vi är en av dom.